Developing the continents

El tema principal d’aquesta exposició són les diferents cultures del món i la interculturalitat que això genera. Per poder mostrar per tant aquesta interculturalitat, les fotografies són fetes per cinc noies, una de cada continent, i totes elles han fotografiat el mateix. Per poder fer arribar amb imatges aquesta idea, les fotografies són d’elements que marquen a una persona des que neix i durant el llarg de la seva vida donats per la societat i la cultura en la qual viu.

Cada fotografia conté una petita descripció i a partir de la informació que és sabuda de les noies, la fotografia i la descripció, s’haurà d’encertar quina imatge pertany a quina noia. Sota de cada fotografia, hi haurà un petit panel, que si s’aixeca la cobertura, es trobarà escrit de qui és la fotografia.

Les fotògrafes del “Developing the continentssón Jisoo Kim de Corea del Sud, Alicia Rodríguez d’Espanya, Sisitha Ndungane que és de Sud Àfrica, Tatiana Villaseñor que és originaria de Mèxic però ha viscut tota la seva vida a Califòrnia, Estats Units i per últim Genn Lai que és de Sidney, Austràlia. Comissaria i directora del projecte: Claudia Fernández