Exposicions

veure exposició

 

< Tornar

Sala 18: TexTureS i paiSaTgeS d'Islàndia, de Gustavo Rodríguez -

Glaceres, volcans actius, cascades descomunals, rius indòmits, extensos deserts de lava, guèisers, biodiversitat... tot això i més configura una Islàndia en constant canvi, en la que el paisatge d’avui no és el de demà i on sentir-se sol i aïllat és el més fàcil.

Islàndia és la divuitena illa més gran del món, situada a la dorsal atlàntica, al punt de trobada entre les plaques euro-asiàtica i nord-americana que la divideixen, i configuren la seva canviant morfologia.

Els 103.000 km2 de territori que la conforma només està habitada per 310.000 habitants (3 habitants per km2!!!) i dos terços de la població es concentren al voltant de la capital del país.

És per això que Islàndia és contacte amb la natura, Islàndia és espectacle per a tots els sentits, amb una gran riquesa en fauna, TexTureS i paiSaTgeS que la fan única, i de ben segur la seva observació no deixa indiferent al seus visitants.

Aquesta mostra fotogràfica és només un petit recull de les TexTureS i paiSaTgeS que Islàndia ens ofereix  i que van deixar una profunda petjada al seu autor, Gustavo Rodríguez.

C. Coroleu, 72 - 74 baixos.
Barcelona - 08030
Tel.: 933 119 273

info@fotoespai.cat